hits

Himlane og fargane

 

Hausten med alle dei fine himlane.  Alle dei fine fargane.

Naturen er så roleg. På ein måte. Visst kan stormane rasa. Men denne veka har vore som eit vakkert fargeskrin.

Det godt berre å sjå. Å sjå. Å sjå og sjå.







Dagane går så fort. No er vi alt straks i midten av oktober.

 

I dag gjekk eg ein tur ned til sjøen for å sjå om eg fann sveiva eg mista i sjøen. Sveiva frå fiskestonga. Eg klatra bortover berget, og skjøna at sveiva var ikkje viktig at eg skulle ramle i sjøen. Akkurat da trudde eg at eg satt fast. Men eg greidde å koma meg attende.

Helga har vore stille og roleg. I dag fann vi ut at vi skulle gå ut å eta. Søster, mor og far.

No er søplet trilla ned til vegen. I omnen står det eit brød til steiking. Eit surdeigsbrød. Dei er så gode.

 

Og i morgon er ein ny veke i farta.

 

 

12 kommentarer

frodith

10.10.2016 kl.06:33

Nydelig rett og slett :-) Kos deg med surdeigsbrød :-)

BforB

10.10.2016 kl.08:00

frodith: Takk :). Kos deg med dagen din <3.

natheless

10.10.2016 kl.08:22

Ja, tenke nå er det en ny uke igjen, og det nærmer seg vinterkulde og mer mørke. Fine bilder du viste. Kos deg med brødet. Surdeigsbrød er godt det! :) Ha en fin dag.

BforB

10.10.2016 kl.08:25

natheless: .....vinterkulde, mørke....og en ny vår :D.

Takk.
Nå ha jeg spist surdeigsbrød til frokost.
Riktig fin dag til deg også:).

fruensvilje.blogg .no

10.10.2016 kl.09:21

den likte eg ) att naturen var som et vakkert fargeskrin,jeg liker så utrolig godt fargene som er ute nå ,herlige bilder hos deg og du har jammen en fantastisk flott utsikt uten å gå høgt til fjells .

Nei en sveiv er ikke noe å gå i sjøen for nå som det er høst,du får ta med stangen til butikken og kjøpe en ny sveiv ))

Kos deg med dagen ,jeg har satt bokhvete til fermentering hvordan det brødet blir i morgen blir spennende å se,har ikke prøvd det før iallefall )

BforB

11.10.2016 kl.20:16

fruensvilje: Naturen er svært vakker om dagen. Jeg bor nokså bratt (alt er relativt), men stedet heter Bakk...og bakkete er det :).
Ja, håper det går greit å kjøpe en ny sveiv.
Hva er fermentering?? Skal søke, finner det sikkert på nett :))).

Margrethe

10.10.2016 kl.21:02

Så mange flotte bilder! Det er nydelig ute nå - bare å nyte! Klem <3

BforB

11.10.2016 kl.20:16

Margrethe: Takk :). Ja, en må nyyyyte <3. Klem

fruensvilje.blogg .no

11.10.2016 kl.20:41

fermentering var ikke helt for meg,for mye jobb i forhold til resultat,er nok bedre å lage brød med gjær på normal tid hi hi

BforB

11.10.2016 kl.22:31

fruensvilje: Så du skreiv at bokhvete kommer fra nøtter det visste jeg ikke. Men baker for tiden surdeigs brød. De er uten gjær.

fruensvilje.blogg .no

11.10.2016 kl.23:14

bokhvete kommer ikke fra nøtter,bokhvete er en nøtt )) iallefall om en skal tro det en leser.Jeg hadde et ønske om å prøve et brød min svoger kan spise da han ikke tåler gluten og kommer på besøk i morgen,men jammen godt jeg kjøpte noen vakumpakka småbrød på butikken hi hi

BforB

14.10.2016 kl.12:46

fruensvilje: Du er i alle fall omtenksom. Klem :).

Skriv en ny kommentar