Når dagen og natta leiest

For dagane flyt gjennom tilværet som ein gyllen straum. I haustskrud. Dei flyt og hastar forbi.

Desse evindelege dagane, som står opp og legg seg. Og med alt dei har innanfor ramene sine. Eg lever med dei. Med alt mitt. No har eg nokre fridagar. Der hausten er på det vakraste med milde og gode temperaturar. I gårkveld var det ein gåtur før mørke tok over. Her er nokre bilete.

Idag, på tur heim, vart det stopp for nye bilet. Akkurat da sola gjekk ned og fargela verda.

 

Ein nyt slikt. Det vil vera noko å leva på når vinteren har teke over. Og så passa det godt med denne skya som ein avslutning før ei ny natt.

8 kommentarer
  1. Dagene går veldig fort nå, og heldigvis har vi flere dager med fin vær enn dårlig. I går hadde vi faktisk mer sommertemperatur, og masse sol. Solnedgangen var så vakker, som på noen av de fine bildene dine ;o))

  2. fruensvilje.blogg .no: Ja, det er veldig mye vakkert og fargerikt nå :))). Takk, for det – det er viktig å kose seg. Du må ha en god natt. Klem :).

  3. Vera Lynn: Dagene er kortere og da går de nok ennå fortere. Men vi må kose oss med vakre solnedganger og når været slår til med sommer i november, er det bare å ta imot med begge hender :))).

  4. Vakre bilder det her :)D agene kommer og dagene går..snart er det vinter..og så blir det vår ! Blei et dikt det gitt..hehe.. Kos deg masse med høst og fridager <3<3

  5. annebe: Takk skal du ha. Jaa, snaaart blir det vår!! Det er et herlig mantra og et fint dikt :))).
   Vi koser oss i store tak. Håper du også har fine dager :))))<3.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg