En enkel rett, rett og slett. Tar ikke lang tid, men ta deg litt flid.
Greit med en grei og fortlaga rett. Nudler med «grønn kue».
Oppskrift:
1 prosjon eggnudeler
1/2 l vann
1 buljongterning
1/2 chili med frø
2 fedd hvitløk
En neve med grønnkål
Smør
Valnøtter eller gresskarfrø
Kok opp vannet sammen med buljongterningen. Ha i eggnudlene og kok etter tiden.
Bre godt med smør, kutt opp chilien, hvitløken og grønnkålen og stek noen minutter. Kan godt steke grønnkålen litt ekstra først, slik at den blir litt crispy.
Bruker du gresskarfrø kan den også stekes i panna.
Øs eggnudlene opp av vannet, greit om det er med litt buljong vann.
Slå over de stekte ingrediensene.
Knus lett valnøtter og strø over, om valget er valnøtt.
Og nyt.
Denne retten er ganske sterk, så en kan unngå føra i chilien.
Men slik som dette ble laget var det verken nødvendig å ta på verken salt eller pepper.
♥
Der var det sannelig et par gode tips. Og grønnkål er det lenge siden jeg har husket å kjøpe. 🙂
Grønnkål er fint å ta fram av og til 🙂
Det ser veldig godt ut! ❤️
D smakt min gane 🙂 <3
Så godt ut da, men jeg tåler slett ikke chillie. Men det finnes da andre urter og krydder som kan passe her for meg. Takk for tipset!
Kjedelig å ikke tåle mat, men da må en ta hensyn til det <3