Siste juni

 

Ein sommarmånad er oppbruka, men enno er det to att.

 

Dagen i dag er vakker. Trur den finaste hittil i sommar. Så varm at skygga er god å væra i halv ti på morgonen i singlet og shorts. Det er siste feriedagen min i denne omgong.

Denne ferieveka mi har vore ei uroleg veke. Men det å kunne gå ut glasdørene frå eit helseføretak i går, ferdig med ein skikkeleg ubehageleg undersøking, kunne atter eta og vite at alt var bra. DET var godt!

 

Eg hadde ein draum om ei roleg veke, der eg hadde meg i fokus. Der Fitbit klokka mi fekk vera mi leiarstjerne. Den dirrar på handa mi; gå 120 steg seier den, opp og hopp osv. Den melder når eg er for inaktiv.


 

Men slik vart det ikkje.

 

Og noko køyring  vert det nok i dag også. Yngste er heime, ho har fått mange småjobbar her og der, så da blir det køyring på ho mor. Eg synest det er viktig ho har sommarjobb. Så er det foreldra mine, dei må i butikk. Men kanskje nokon andre køyrer dei i dag.

 

Men sola skin frå knallblå himmel. Det er sommar. Det er siste juni. Og livet er herleg.


Ønsker deg en riktig fin dag.

 

 

 

12 kommentarer
  1. Det er som du sier, herlige dager nå 🙂 Jeg synes Juni forsvant som et vindpust, så jeg håper jeg klarer å være mer til stede, og nyte nuet i Juli. Sommermnd har så lett for å bli “borte”, og det er da man kjenner at livet raser avgårde 🙂
   Nyt dagen din i varmen 🙂

  2. Så koselig å lese at alt er bra og været er fint! Tiden går så fort, så vi får nyte dagen! Ha en vakker fortsettelse av sommermånedene! Tastes i august en gang, for nå har jeg bloggfri noen uker. God sommer!

  3. Deilig med sommerdager ..ikke vært for mye av det i sommer :)) Sommeridyll på bildene dine også… eller ikke den klokka da..hehe..men kjekt å ha :)) Man har noe rundt seg som stadig trenger hjelp ..sånn er det.. Håper du får kost deg for det da..og undersøkelse er greit å ha unnagjort.. Klem og god helg <3

  4. så bra att alt såg fint ut etter undersøkelsen,bare det er grunn for glede )) og du har vært heldige med været no dei siste dagene av ferieuka di ) tror nok det var sommerens varmaste dag her også i dag )

  5. Mona: Vi må passe på å nyyyte dagene, prøve å gjøre de doble så de varer :))).
   Dagen her ble brukt til å kose seg, men så tok den dagen slutt også.
   Ha en riktig fin lørdag :).

  6. natheless: Takk, du må kose deg du også. Riktig god sommer. Blir fint å se deg i august med alle de vakre bildene dine og refleksjonene :).

  7. fruensvilje: Ja, absolutt, var ikke redd det var noe farlig, men at det var noe lite som måtte tabletter til……enorm lettelse at alt var nesten helt fint, måtte bare ta en liten polypp.
   I går var dagen fantastisk :), riktig fin lørdag til deg :)).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg