Pannekake til frukost

 

Pannekake med bær og kesam er godt til frukost. Spesielt når det er helg og kanskje betre tid.

 

No er nettopp ei helg over. Yngste og eg kosa oss med pannekake både laurdag og søndag. Søndagen hadde vi igjen frå laurdagen.

Dette er enkelt å laga. Sunt trur eg også eg vil påstå, for her er ikkje bruka verken sukker eller kvitt mjøl.

Her skal du få oppskrifta, om dette kan friste:

Bananpannekake med havremjøl

2 bananar

2 egg

2 dl havremjøl

2 dl havremjølk

1 ts kanel (evt. meir)

 

Bananane kan godt vera godt modne. Først blir bananane mosa. Har så i egga, havremjølet og havremjølka i. Eg bruka foodprosecor, da går det fort. Ein kan så klart buka havregryn og vanleg mjølk.

Steik små pannekaker i panna, bruk gjerne kokosfeit å steike i.

Vips så er pannekakene ferdig.

Saman med bær, slik som vi bruka no i helga; blåbær, bringebær og jordbær. Og så ein klatt vaniljekesam.

Vi drakk grøn te til medan det brann varmt på omnen og etterpå var vi klare for dagen.

 

Bon appétit.

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg