Bare onsdag

 

 

 

 

Onsdag, jeg smaker på det…8., det går framover. Jeg godtar jeg ikke kan trylle.

 

 

 

I dag er er det to uker til-.

Tror jeg skal ta en liten feiring da.

 

På kjøkkenbenken står mel og en takke.

Takka har stått utildekka og ikke vært i bruk på noen år. Lånte den hjem i går.

Den er vaska og smurt inn.

I kjøleskapet står en bolle meg en deig til lefse.

 

Nå har jeg vaska kopper. De sto igjen fra i går.

Det er så mye bedre å arbeide fra morgenen.

 

Straks skal en matpakke smøres og så går veien til jobben.

Har en del jeg må skrive, så får håpe orda legger seg fint i rekkefølge slik jeg vil ha dem.

Men de skal få modnes, ikke være ferdigskrevet i dag.

Kom over en middagsrett som heter Jasons fristelse, fikk lyst til å lage den.

Kanskje det blir dagens middag.

 

En liten rapport, nå må jeg tilbake til dagen.

Hvit og kald er den, med lyse, lyseblå himmel.

 

Hva er det viktigste du skal i dag?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 kommentarer
    1. Så koselig du skal bake lefse. Jeg har kjøpt inn til det her også, Nordlandslefse da, men enda ikke kommet i gang. Her ble det litt “lek” i snekkerbua med mannen. Han lager skaft til kniver og jeg forsøkte meg på litt trearbeid igjen. Prøver på en liten hund til svigerdatteren til jul. Jeg må ha hjelp av mannen da, for jeg kan ikke alt med sånne pussemaskiner. Gøy å gjøre noe annet innimellom alt annet. Ha en fin dag 🙂

      1. Så artig det høres ut, lage knivskaft. Regner med du får det fint til. Ellers er lefse godt til jul. Både tynn og tykk. Nyt fredagen <3.

    2. Å så flott å kunne bake lefse selv, en kunst jeg aldri har lært meg. Alle tantene mine, søsteren og søskenbarna på Rjukan kan dette og det hender at det drypper litt på meg også 😉 Jeg vet ikke om det var det viktigste jeg skulle gjør i dag, men jeg hadde det på timeplanen… Det var å dra på Plantasjen å kjøpe to hvite Amaryllis, noe jeg også har gjort 😊

      1. Åååå, blomster. Det er då godt og ha på denne tida. Har ikke begynt på innkjøpa ennå. Men tror jeg også vil ta slike innkjøp på lista mi, snart. <3

    3. Hei på deg!
      Er det lefser eller hardinger du skal lage på den takka? Jeg skulle også brukt den takka mi… får se 🙂

      Nå skal jeg snart til frisøren – og det har jeg gledet meg til lenge nå 🙂

      Lag deg en fin fin dag 🙂

      1. Hva er forskjell på lefse og hardinger? Har aldri hørt det siste navnet. Går under navnet tynnlefse det jeg skal til med. Så heldig du har din egen takke. Denne som jeg skal bruke har gjennomgått litt av et renserituale, begynner å bli bra så jeg kan bruke den. Derfor ble det ikke baking onsdagen. Den hadde rust på parti, så måtte få det bort. Det er så godt å få klipt seg :). Fin fredag til deg <3.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg