Av og til er det greit med en enkel løsning. Du vet…mat. I går gikk jeg helt andre veien.
For mat må man ha.
I de flest matvalg tenker jeg gjennom valget. Og noen hyller på butikken eksisterer ikke. I hverfall de fleste gangene.
Et sted jeg liker å gå framom er 40% plassen med varer med nesten utgått holdbarhet. Da kjøper jeg, om jeg finner det, mat som egentlig er for dyr.
Så i går ble det et lår fra saktvoksende kylling som jeg stekte med masse forskjellige krydder. Skar mandelpoter i båter, krydra og slo over litt olivenolje og stekte de i ovnen. La etter hvert kyllinglåret på potetbåtene. Skar opp sjalottløk, hvitløk, tomat, chili og stekte. Mens det sto på plata gikk jeg ut for å plukke inn løvetannblad og geitrams. Geitramsen la jeg i panna og stekte med.
Slo til slutt over soyasaus og balsamicoeddik.
Så det ble en spennende middag.
En skulle ha sanket dagen lang nå, naturen byr på.
I dag derimot, etter jobb, besøk hos mor og en tur innom butikken…ble det… Fjordland og prosessert nanbrød. Drikken ble Bris.
Kjøpte meg en pakke med nøtter, men ikke noe søtt. Bare jordbær.
Jeg gikk på vekt i dag!
Det er lenge siden, trodde ikke den virka en gang – men det var bare batteriene.
Det er fredagskveld, det er en god kveld.
Håper du også har en fin kveld.
♥
ja den plassen med 40% besøker jeg også alltid,ikke alltid der er noe for oss,men er det tar jeg det med :=) synd dei må ha bort så mye god mat.
Håper lørdagen din blir fin